dimecres, 13 de novembre del 2019

Puigsacalm - Esperò dels LLops i Cap dels Homes.

A nivell polític les  vies del Puigsacalm es troben plenament a la Garrotxa i per tant fora de l'àmbit d'interès per a aquest blog però sentimentalment les fronteres es dilueixen i fa que els osonencs ens sentim jugant a casa quan anem per aquestes verticals, més des de l'obertura dels túnels de Barcons que ha connectat físicament els dos territoris.
L'esperò dels Llops pot considerar-se ja una clàssica gracies a l'afany i dedicació dels amics de Joanetes, Josep Juvanteny i companys, que van deixar una via molt estètica en un entorn insuperable malgrat la precaució constant amb el rocam marca de la casa.
L'altre via, l'Esperó del Cap dels Homes ja es troba ben bé sobre de Les Preses i es tracta de la primera via coneguda que es va obrir per aquests verals, també recomanable però potser un pèl curta.




2 comentaris:

  1. La del Pilar dels caps de l'home té una resolució dolenta que la fa gairebé il·legible. No l'he feta però també n'hi ha una al Tossell Petit, "el poder de les paraules".

    ResponElimina
  2. Efectivament aquesta ressenya té molt baixa resolució però es la millor que tenim... de totes formes no té massa problema: només cal seguir les xapes. Si necessites alguna info addicional no dubtis en demanar-nos-ho.
    Sobre la via del Tossell, no apareix en aquest post perquè ja havia estat publicada amb anterioritat. Si la busques a través de l'etiqueta "Puigsacalm" la trobaràs de seguida.
    Salutacions

    ResponElimina